ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ДАТА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с постигане на по-високо ниво на участие от заинтересованите страни в специализирано информационно събитие, насрочено за 14 декември 2021 г. (вторник)

ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 17.12.2021Г. (ПЕТЪК). с начало: 11:00 часа в сградата на ИА БСА (адрес: град София, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ № 52А, Обучителен център, ет. 1).

Получените заявки до момента ще бъдат пренасочени към събитието на 17.12.2021г.

Моля да заявите участието си в информационното събитие на e-mail: project_opic@nab-bas.bg до 12:00 ч. на 16 декември 2021г. (четвъртък), като попълните Заявката за участие.

Всеки участник, включен в списъка за информационното събитие, до запълване на максималния брой от 30 участници ще бъде уведомен по е-мейл.

Важно! Ще бъдат осигурени и спазвани всички противоепидемични мерки относно провеждане на събития на закрито. При влизане в залата на събитието всеки участник трябва да удостовери заявените от него обстоятелства относно статуса със съответния вид документ.

За повече информация:

Даниела Михайлова – главен експерт, ИА БСА

Тел: 0888214167, e-mail: project_opic@nab-bas.bg

Специализираното информационно събитие се организира по проект BG16RFOP002-2.008-0001 „Повишаване ефективността и ефикасността на услугите, предоставяни на българските предприятия в областта на акредитацията“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020 г. Главна цел е повишаване на информираността за ползите от акредитация и поддържане квалификацията на лицата, участващи в процеса по акредитация, поддържане на експертизата и нивото на познаване на спецификата и дейността по акредитация на ИА БСА от лица и организации, органи за оценка на съответствието /ООС/, пряко ангажирани с процеса по акредитация.