Създаване и участие в анкети

Анкетите са възможност за гласуване по даден въпрос или въпрос.

Създаване на нова анкета?

Когато публикувате нова тема, имате ли опцията „Добави анкета?“ за създаване на нова анкета. Ако не виждате тази опция, може да нямате достъп до тази опция.

Можете също да добавите нови анкети към съществуващите. Темата може да има колкото искате анкети.

Това ви позволява да зададете въпрос и да посочите редица възможни отговори (Макс. 10 или Администраторът е задал по-голям брой) - Администраторът може да прикачи изображения (отдалечени URL адреси) като отговори . След това другите членове ще могат да гласуват за отговора, който желаят, а резултатите от гласуването ще бъдат показани в нишката.

Примерна анкета може да бъде:

Кой е любимият ви цвят?

<Ул>
  • Синьо
  • Червено
  • Жълто
  • Зелен
  • Можете също така да искате да посочите срок за анкетата. Например: стартирайте анкетата за 10 дни или можете също така да я настроите да не изтича.

    Можете също да решите дали потребителят трябва да може да вижда резултатите, без да гласува, или ако активирате квадратчето за отметка „Трябва да гласувате във всички анкети, за да видите резултатите. гласувайте, преди да видите резултати.

    „Обвързано гласуване“ Опцията не показва резултати, ако анкетата не изтече.

    Групиране на анкети

    Всички анкети, прикачени към дадена тема, автоматично се комбинират като група. Можете да покажете тази група с анкети във всяка друга тема, която искате.

    Как да гласувам?

    За да гласувате в анкета, просто щракнете върху опцията, за която искате да гласувате.

    Като цяло, след като гласувате в анкета, няма да можете да промените гласа си по-късно, затова поставете гласуването си внимателно!