Приятели

Приятелите са функция за приятелство и са двупосочна връзка между двама потребители. Той се инициира от един потребител и се приема от другия.

Къде се показва списък с приятели?

Приятелите ви се показват в „Моите приятели“, до която можете да получите достъп до тази страница от връзката заглавие „Моите приятели“ или от Контролен панел на потребителя Връзка „Редактиране на приятели“.

Забележка: Ако не виждате тази връзка, нямате приятели, не сте изпратили заявка или не сте чакали молби за приятелство.

Вашите приятели също се показват в страницата на вашия профил.

Как мога да заявя потребител като приятел или да приема заявка за приятелство?

За да поискате потребител като приятел, прегледайте страницата на потребителския профил на човека, с когото искате да станете приятели, и кликнете върху връзката „Добави като приятел“.

За да приемете приятел със заявка за приятел, отидете на страницата ви „Моите приятели“. В раздела „Изчакващи заявки“ виждате списъка с потребители с чакащи заявки. Там имате три възможности за избор ...

<Ул>
  • Одобряване - Вие ставате приятел на Потребителя, който го поиска
  • Отказ - Отхвърлете заявката
  • Одобряване и добавяне - Вие ставате приятел на Потребителя, който го иска, а също така Потребителят става приятел в списъка си.
  • Премахване на приятел

    За да премахнете приятел от списъка си, отидете на страницата ви „Моите приятели“. В раздела „Списък с приятели“ кликнете върху бутона „Премахване на приятел“ на потребителя, който искате да премахнете

    Вашите заявки

    Третият раздел на страницата „Моите приятели“ показва вашата чакаща заявка, която сте направили.