Правила и политики на форума

 Правила и политики на форума
[Размер = 7] [Ь] Правила [/ б] [/ размер]

Невъзможно е собствениците и операторите на този форум да потвърдят валидността на всички публикации в този форум. Публикациите отразяват възгледите и мнението на автора, но не непременно на собствениците и операторите на форума. Ако смятате, че публикувано съобщение е съмнително, ще бъдете препоръчани незабавно да уведомите администратор на този форум.

Вие се съгласявате да не публикувате обидни, вулгарни, нецензурни, омразни, клеветнически, заплашителни, сексуално ориентирани или други материали, които могат да нарушават приложимите закони. Това може да доведе до забрана за постоянно от този форум. Обърнете внимание, че всички IP адреси са регистрирани и могат да помогнат при налагането на тези условия.

Съгласявате се, че собствениците и операторите на този форум имат право да премахват, редактират, преместват или затварят всяка тема по всяко време, ако сметнат за добре. Като потребител приемате всяка информация, която сте въвели по-горе, да се съхранява в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде разкрита на трета страна без вашето съгласие, собствениците и операторите не могат да носят отговорност за всеки опит за хакване, който може да доведе до компрометиране на данните.

Вие се съгласявате да не използвате никакви автоматизирани инструменти за регистриране и / или публикуване в тази табла за обяви. Ако не спазвате това правило, ще ни дадете разрешение за многократно запитване на вашия уеб сървър.

[size = 7] Декларация за поверителност [/ b] [/ size]

[размер = 6] [Ь] 1. Преглед на защитата на данните [/ b] [/ size]

[размер = 5] Обща информация [/ b] [/ size]

Следващата информация ще ви осигури лесен за навигиране преглед на това какво ще се случи с личните ви данни, когато посетите нашия уебсайт. Терминът „лични данни“ включва всички данни, които могат да бъдат използвани за личната ви идентификация. За подробна информация относно предмета на защита на данните, моля, консултирайте се с нашата Декларация за защита на данните, която сме включили под това копие.

[size = 5] Запис на данни на нашия уебсайт [/ b] [/ size]

Коя е отговорната страна за записването на данни на този уебсайт (т.е. „контролерът“)? [/ b]

Данните на този уебсайт се обработват от оператора на уебсайта, чиято информация за контакт е достъпна в раздел „Информация за отговорната страна“ на този уебсайт.

Как да запишем вашите данни? [/ b]

Ние събираме вашите данни в резултат на споделянето на вашите данни с нас. Това може да бъде например информация, която въвеждате в нашата форма за контакт.

Нашите ИТ системи автоматично записват други данни, когато посещавате нашия уебсайт. Тези данни включват предимно техническа информация (например уеб браузър, операционна система или време на достъп до сайта). Тази информация се записва автоматично, когато имате достъп до нашия уебсайт.

За какви цели използваме вашите данни? [/ b]

Част от информацията се генерира, за да гарантира безплатното предоставяне на уебсайта. Други данни могат да бъдат използвани за анализ на вашите потребителски модели.

Какви права имате по отношение на вашата информация? [/ b]

Имате право да получавате информация за източника, получателите и целите на архивираните си лични данни по всяко време, без да се налага да плащате такса за такива разкрития. Освен това имате право да изисквате вашите данни да бъдат коригирани, блокирани или изтрити. Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време на адреса, разкрит в раздел „Информация за отговорната страна“ на този уебсайт, ако имате въпроси по този или други проблеми, свързани със защитата на данните. Вие също имате право да подадете жалба до компетентната надзорна агенция.

Освен това при определени обстоятелства имате право да изискате ограничаване на обработката на вашите лични данни. За подробности, моля, консултирайте се с Декларацията за защита на данните в раздел „Право да изисквате ограничения за обработка“.

[размер = 6] [Ь] 2. Обща информация и задължителна информация [/ b] [/ size]

[размер = 5] Защита на данните [/ b] [/ size]

Операторите на този уебсайт и неговите страници вземат много сериозно защитата на вашите лични данни. Следователно ние обработваме вашите лични данни като поверителна информация и в съответствие с законовите разпоредби за защита на данните и настоящата Декларация за защита на данните.

Всеки път, когато използвате този уебсайт, ще се събира разнообразна лична информация. Личните данни съдържат данни, които могат да се използват за лично идентифициране. Тази декларация за защита на данните обяснява за кои данни събираме, както и целите, за които използваме тези данни. Той също така обяснява как и за каква цел се събира информацията.

С настоящото ви съветваме, че предаването на данни през интернет (т.е. чрез електронна поща) може да бъде предразположено към пропуски в сигурността. Не е възможно напълно да се защитят данни срещу достъп на трети страни.

[size = 5] Информация за отговорната страна (наричана „контролера“