Подписи, снимки на аватари

Какво са аватари?

Аватарите са малки изображения, които хората използват, за да се идентифицират или разграничат пред останалите членове на форума. Тези Аватари ще бъдат показвани като част от информацията за потребителя в публикации, както и в публичния профил.

Можете да промените вашия аватар, като кликнете върху „Промяна на аватара“ в областта „Личен профил“ на лентата за навигация в панела за управление на потребителя .

Има три начина да добавите аватар (може би по-малко, ако е деактивиран от администратора) ...

<Ул>
  • Ако е наличен във форума, можете да изберете от съществуваща колекция от Аватари
  • Въведете съществуващ URL адрес на изображение на отдалечен сървър
  • Изберете изображение от вашия компютър и го качете
  • Имайте предвид, че администраторът може да зададе типовете разрешени изображения, размер на изображението и размери на изображението (максимална ширина и височина на изображението).

    Какво представляват подписите?

    „Подписи“ съдържа информация, която искате да включите в края на всичките си публикации. Това може да включва снимки, връзки към вашия сайт / сайтове, цитати и т.н.

    За да промените подписите, щракнете върху „Подпис“ в областта „Личен профил“ на лентата за навигация в потребителската CP. На тази страница ще бъдете информирани кои BB кодове и кои HTML маркери можете да използвате и колко дълго може да бъде подписването.