Албуми

Ако администраторът е разрешил функцията на албума и сте член, който има достъп за добавяне на албуми, можете да създадете албуми от изображения, които са свързани с вашия обществен профил. Албумите могат да бъдат създадени, като посетите Контролен панел на потребителя и щракнете върху връзката „Редактиране на албуми“ и след това щракнете върху „Добавяне на нов албум“. Броят на броя албуми и колко изображения зависи от това, което администраторът има настройка за вашата група потребители, в която се намирате.

Всеки албум може да има заглавие и можете да зададете корица за него (изображение от албума) или да използвате произволно, можете също да добавите надпис за всяко изображение.

Как да кача снимки?

Ако сте на страницата Добавяне / редактиране на албум, изберете изображение на вашия компютър и щракнете върху Качване, за да го добавите към албума.

Ще имате възможност да дадете надпис на всяка снимка и да зададете едно изображение като корица на албума, което ще се показва в публичния профил. За да изтриете албум или редактирате заглавието, добавете изображение или съответно изображение или кликнете върху „Редактиране“. За да редактирате или добавите надпис на изображение, кликнете върху текста под изображението. Ако искате да зададете капак или да премахнете капака, щракнете върху бутона под капака.